Mensen maken Noord

Aanvraag indienen

Om je aanvraag in te dienen hoef je alleen deze tien vragen te beantwoorden en op te sturen naar info@fondsvoorzuidoost.nl. Liever per post? Stuur dan de antwoorden naar Tugelaweg 59a, 1092VK, Amsterdam. We sturen binnen vijf werkdagen een bevestiging van de ontvangst.

Het comité voor ZuidOost beoordeelt eens per maand de aanvragen. Als je voor het einde van de maand instuurt, ontvang je in de tweede week van de maand erna de beslissing. Op de agenda rechts op de pagina staan de deadlines voor elke maand.

 

1) Wie ben je? Wat zijn je adresgegevens, e-mail en telefoonnummer? Stuur een IBANrekeningnummer en kopie paspoort met de aanvraag mee.

2) Namens wie vraag je aan en wat is jouw band met deze organisatie?

3) Wat wil je gaan doen? Beschrijf het project zo, dat buurtbewoners kunnen begrijpen waar het over gaat.

4) Wat wil je met het project bereiken? Beschrijf wat het project betekent voor jouw wijk, de buurt of de bewoners.

5) Waar vindt het plaats in ZuidOost?

6) Wanneer begint het project en hoe lang duurt het?

7) Hoe ga je het project organiseren? Werk je samen met andere bewoners of een organisatie?

8) Wat kost het project in totaal? Kun je een lijst met kosten geven en uitleggen waarom deze nodig zijn?

9) Welk bedrag vraag je aan bij Fonds voor ZuidOost? Het maximumbedrag dat je aan kunt vragen is €3.000,= (als stichting of vereniging) en €1.500,= (als privépersoon).

10) Als het project meer kost dan dat je bij ons aan kan vragen, dan willen we graag weten hoe je de rest van het project gaat betalen. Wordt het project ook door anderen financieel ondersteund? Door wie en voor hoeveel geld?

 

Als je moeite hebt met het beantwoorden van de vragen, proberen wij je te helpen. Bel of mail dan met Eefke van Nuenen: 06 19 69 57 42, info@fondsvoorzuidoost.nl.

 

 

Initiatiefnemers:
Partners: