Mensen maken Noord

Pretvormer in de Molenwijk

Dit voorjaar werd de Molenwijk opgevrolijkt door prachtige theatrale parades van Pretvormer. Bewoners uit de buurt danste op hun balkon of liepen mee met de parades. Ter voorbereiding van deze vrolijke stoet kwam jong en oud samen voor diverse knutsel- en muziekworkshops in de Molenwijkkamer. Pretvormer organiseert in heel Nederland grote buurtprojecten die uitmonden in optochten, parades op festivals en bij andere feestelijkheden, workshops voor kinderen en volwassenen.
Fotocredits: Annelies Verhelst
  • doneren

  • aanvragen

  • Doen!

  • Wil je wat doen voor Fonds voor Noord? Graag! We hebben jouw hulp hard nodig. Er is als vrijwilliger dus van alles mogelijk:

  • Agenda
  • MAEX Amsterdam

  • Facebook

  • Contact

Initiatiefnemers:
Partners: