Mensen maken Noord

Het Grote Corona Herinner- en Fantasieboek

Kinderboekenschrijfster Martine van der Horn gaat samen met kinderen het Grote Corona Herinner- en Fantasieboek maken. Ze organiseert een kinderschrijf- en tekenworkshop in Noord om de coronatijd op een creatieve manier te verwerken. Heeft u een kind van 5 tot 12 jaar? Meld uw jonge talent snel aan bij haar: martinevdhorn@upcmail.nl. Omdat ze met kleine groepjes werkt, stemt ze persoonlijk met u af over de datum! Uw kind gaat in een klein groepje werken aan het boek. Zo is er optimaal aandacht voor ieder kind. Rappen, dichten, schrijven, tekenen: alles is mogelijk, als het maar in een digitaal boek kan. Er zijn ook twee geheime prijzen te winnen. Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Noord.

Initiatiefnemers:
Partners: