Mensen maken Noord

Landen in Noord

Op het Startblok Elzenhagen in Amsterdam Noord wonen 540 jongeren. Hiervan komt de helft uit Nederland en de andere helft zijn jonge statushouders. Sinds een paar maanden is Stichting Warm Welkom Noord bezig om de bewoners van Startblok Elzenhagen te ondersteunen in het bouwen van een community.

Komende zaterdag organiseren de jonge bewoners en Stichting Warm Welkom Noord een feest in de VerbroerderIJ waar deze jongeren samen met buurtbewoners op het podium gaan staan. Stichting Warm Welkom Noord heeft voor deze avond een mooi programma samengesteld met live muziek,¬†een fototentoonstelling, workshops en DJ’s.

LANDEN IN NOORD FEEST
Zaterdag 29 juni van 17:00 tot 23:00 uur
Locatie: de Verbroederij (Johan van Hasseltweg 21)
Gratis entree

  • doneren

  • aanvragen

  • Doen!

  • Wil je wat doen voor Fonds voor Noord? Graag! We hebben jouw hulp hard nodig. Er is als vrijwilliger dus van alles mogelijk:

  • Agenda
  • MAEX Amsterdam

  • Facebook

  • Contact

Initiatiefnemers:
Partners: