Mensen maken Noord

Noorderpark Spelen 2019

Op zaterdag 22 juni is het terrein achter de Roze Tanker omgevormd tot één sportief strijdtoneel voor de Noorderpark Spelen. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement nemen diverse teams van verschillende wijken, organisaties en bedrijven het tegen elkaar op. Naast spelonderdelen zoals bijvoorbeeld Blind Volleybal, Parkmaster, Acrogym en Duckgames gaat het ook om de beste antwoorden op quizvragen over de buurt en het park.

Met de Noorderpark Spelen wil het Noorderpark een sportieve ontmoeting creëren voor mensen die elkaar in het dagelijks leven mislopen. Fonds voor Noord vindt dit een mooie gedachte en ondersteunt graag dit initiatief.

Noorderpark Spelen
Locatie: Evenemententerrein achter de Roze Tanker
Datum: Zaterdag 22 juni 2019 – van 12.00 tot 19.00 uur, inclusief diner
Deelname: Gratis. Diner € 5,00 voor wie het kan betalen.
Inschrijving: Vanaf 1 april kunnen teamcaptains zich aanmelden via dit formulier

Initiatiefnemers:
Partners: