Mensen maken Noord

Open Ateliers Noord

Op 25 en 26 mei zetten zo’n 71 kunstenaars uit Amsterdam Noord de deuren van hun werkplaats open en laten hun werk zien. Van keramiek tot beeldhouwwerk, van fotografie tot schilderkunst en van sieraden tot autonome installaties. Niet alleen de kunstenaars ateliers zijn open: Ook het SBK (Asterweg 1A) heeft een Centrale Expositie met het werk van alle deelnemers. Daarnaast kun je allerlei workshops volgen voor jong en oud, en is er muziek en rondleidingen.

Bekijk hier het programma van Open Ateliers Noord 2019.

  • doneren

  • aanvragen

  • Doen!

  • Wil je wat doen voor Fonds voor Noord? Graag! We hebben jouw hulp hard nodig. Er is als vrijwilliger dus van alles mogelijk:

  • Agenda
  • MAEX Amsterdam

  • Facebook

  • Contact

Initiatiefnemers:
Partners: