Mensen maken Noord

Cursus verhalen vertellen voor docenten en kinderen uit Noord

Vanaf 27 februari kunnen leerkracht uit Amsterdam Noord een cursus verhalen vertellen volgen in het tuinhuis van de Tolhuistuin. Tijdens vier workshops maken zij kennis met de rijkdom van het vertellen van verhalen en krijgen zij handvatten aangereikt om zelf verhalen in te zetten in het onderwijs.

De laatste les wordt afgesloten met gezamenlijk programma waarbij kinderen uit Noord en ouders worden uitgenodigd om de verhalen van cursisten te komen beluisteren rond het kampvuur. Dit is tevens de aftrap van de vijfdelige cursus ‘Verhalen vertellen voor kinderen’.

Fonds voor Noord draagt bij aan deze bijzondere cursus voor leerkrachten en kinderen uit Amsterdam Noord.

Ge√Įnteresseerde leerkrachten kunnen voor meer informatie kijken op www.verhalenzaaien.nl

 

  • doneren

  • aanvragen

  • Doen!

  • Wil je wat doen voor Fonds voor Noord? Graag! We hebben jouw hulp hard nodig. Er is als vrijwilliger dus van alles mogelijk:

  • Agenda
  • MAEX Amsterdam

  • Facebook

  • Contact

Initiatiefnemers:
Partners: