Mensen maken Noord

Kerstmarkt van der Pek

Op zaterdag 15 december 2018 organiseerde buurtbewoner Marije Greiner, met steun van Fonds voor Noord, voor de 8e keer de gezellig kerstmarkt op de van der Pek. Bewoners konden er hun zelfgemaakte kerstartikelen verkopen, er werd voorgelezen bij de vuurkorf, geknutseld, en natuurlijk heel veel warme chocomel en glühwein gedronken om op te warmen. Ook waren er optredens van Muziekvereniging Waterland, het Amsterdams Kerstkoor en koor De IJgenwijze Noot. Ondanks de extreme kou was het een zeer gezellige en mooie kerstmarkt!

  • doneren

  • aanvragen

  • Doen!

  • Wil je wat doen voor Fonds voor Noord? Graag! We hebben jouw hulp hard nodig. Er is als vrijwilliger dus van alles mogelijk:

  • Agenda
  • MAEX Amsterdam

  • Facebook

  • Contact

Initiatiefnemers:
Partners: